Scroll To Top
BOEK NU
Nova Hotel - hartje Amsterdam

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Het Nova Hotel bevindt zich in het centrum van Amsterdam ter hoogte van de Dam en het Koninklijk Paleis. Beide liggen op ca. 2 minuten loopafstand.

De trein vanaf de luchthaven Schiphol brengt je in 15 minuten naar Amsterdam Centraal. Vanaf hier bereik je het hotel in een kwartiertje lopen of 5 minuten per taxi of tram (tram nummer 2, 11 of 12). Kijk onder locatie & route voor meer informatie.

Parkeren in de binnenstad is lastig en kostbaar. De voordeligste optie is via de P+R locaties aan de rand van Amsterdam. Er moet echter wel betaald worden voor zowel het parkeerkaartje als voor openbaar vervoer.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer.

Inchecken kan vanaf 14:00 uur. Mocht je eerder bij het hotel aankomen en alvast de stad willen verkennen, dan is er bagageruimte om de koffers te stallen. Uitchecktijd is 11:00 uur en ook dan kan er gebruik gemaakt worden van de bagageruimte voor een later vertrek.

Het Nova Hotel bevindt zich in het historische hart van de stad en op loopafstand van talloze eettentjes, theaters en winkels. Ook bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis, de Dam, de Bloemenmarkt, het Historisch Museum en het Anne Frank Huis bereik je binnen enkele minuten. Direct achter het hotel stap je op één van de rondvaartboten door de grachten.

Ja, alle kamers beschikken over gratis wifi en in de lobby staan iMac computers waarvan je kosteloos gebruik kan maken.

Nee, het ontbijtbuffet is separaat te boeken. Direct bij de reservering kost het Euro 10,00 per persoon en aan de receptie kost het Euro 12,50 per persoon.

Het ontbijt wordt geserveerd van 07.00 – 11.00 uur.

Nee, gedurende de hele nacht staat er iemand bij de receptie die je te woord kan staan en de deur opent. Betalen of iets aanpassen in de reservering kan echter alleen overdag tussen 7.00 en 23.00 uur tijdens de dagreceptie.

CHECK BESCHIKBAARHEID NOVA HOTEL IN HET OUDE CENTRUM VAN AMSTERDAM

HET NOVA HOTEL BEVINDT ZICH IN HET HISTORISCHE HART VAN DE STAD OP LOOPAFSTAND VAN TALLOZE EETTENTJES, THEATERS EN WINKELS

Aan de Amsterdamse grachten

AAN DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

Alle kamers hebben gratis wifi

DETAIL KAMER

ALLE KAMERS HEBBEN GRATIS WIFI

MENU